Sekolah Tinta merupakan institusi pendidikan swasta dengan integrasi program khas S.T.E.M yang menawarkan yuran pembelajaran yang sangat berpatutan.

ITEM

Tahap 2

RM 292.50

TERMA & SYARAT:

1. Yuran di atas tidak termasuk makanan, lawatan, uniform pelajar, baju sukan, buku, program ‘After School’ atau lain-lain yuran perkhidmatan tambahan.
  2. Yuran Pembelajaran (Tuition Fee) boleh dibayar secara bulanan / terma / semester / tahunan
  3. Kesemua yuran (kecuali deposit) yang telah diterima, tidak boleh dipulangkan semula atau dipindah milik
  4. Yuran Sekolah adalah tertakluk kepada perubahan dengan notis awal

POLISI PEMBAYARAN

Yuran Pendaftaran

Komponen yuran Bayaran Sekali Sahaja (OTP) adalah tidak boleh dikembalikan dan tidak boleh dipindah milik. Ia perlu dibayar sepenuhnya apabila menyerahkan borang pendaftaran yang lengkap dan ditandatangani.

Deposit

Bayaran penuh deposit diperlukan apabila tempat ditawarkan dan diterima, dan ia tidak boleh dipindah milik.

Deposit akan dipulangkan jika notis pengeluaran oleh Ibu Bapa/Penjaga Sah diterima oleh Sekolah sekurang-kurangnya satu(1) bulan sebelum tarikh akhir pelajar bersekolah dan tiada rekod tunggakkan pembayaran.

Yuran Persekolahan

Yuran sekolah hendaklah dibayar pada atau sebelum permulaan setiap bulan / terma / semester / tahun akademik melalui pemindahan dalam talian, kad kredit atau cek berpalang.

NOTIS PENGELUARAN PELAJAR

Notis pengeluaran pelajar hendaklah dikemukakan oleh Ibu/Bapa/Penjaga yang sah sekurang-kurangnya satu(1) bulan dari tarikh akhir pelajar bersekolah. Ibu bapa perlu menyelesaikan semua tunggakkan pembayaran sebelum surat berhenti,  rekod pelajar, dan deposit dapat diserahkan.

Nota: Butiran polisi kemasukan akan diberikan selepas pengesahan pendaftaran pelajar