Promosi Merdeka Kemasukan 2021

[Merdeka! Merdeka! Merdeka!🇲🇾]
.
Bagi memeriahkan lagi Hari Kemerdekaan Ke – 63, Sekolah Tinta ingin berkongsi kemeriahan bersama rakyat Malaysia dengan menawarkan tawaran 63% diskaun yuran UPKP (Ujian Penilaian Kemasukan Pelajar) & baucar buku bernilai RM63 bagi kemasukan pelajar baru sesi 2021.
.
.
Adakah anda masih mencari sekolah yang menawarkan pendidikan STEM? Apakah anak anda ingin menjadi sebahagian daripada generasi digital yang relevan dalam dunia kompetitif yang menguasai kemahiran khusus dalam bidang STEM dan penguasaan kemahiran abad ke 21? Kami ada jawapannya.
.
.
Sekolah Tinta menawarkan pendedahan awal kemahiran dalam bidang STEM di peringkat sekolah rendah dengan menggabungkan elemen pedagogi abad ke-21 dan aktiviti yang menarik dalam perlaksanaannya. Kami juga menawarkan pelbagai pengalaman dan pembelajaran yang berasaskan projek secara holistik dan interaktif.
.
.
Masih berfikir dan tertanya-tanya? jom lihat apa lagi yang ditawarkan di Sekolah Tinta;
✅ Integrasi pendidikan STEM di dalam semua subjek
✅Pentaksiran selari dengan Kurikulum Standard Sekolah Rendah (KSSR)
✅ Dual Language Program (DLP)
✅Fasiliti moden dan kondusif
✅ Program pembentukan sahsiah mapan
✅Pendidikan nilai secara inklusif
✅ Bilangan pelajar yang ideal dan minimum di dalam kelas. Dan pelbagai lagi!.
.
.
pendaftaran ini dibuka kepada pengembara cilik yang bersemangat, bersifat ingin tahu, aktif dan tidak sabar lagi untuk menerokai dunia “Eksplorasi Idea” bersama kami di Sekolah Tinta!
.
Daftar atau ‘Switch’ ke Sekolah Tinta SEGERA!!! *tempat adalah TERHAD
.
Untuk maklumat lanjut mengenai SEKOLAH TINTA, promosi atau temujanji melawat sekolah, hubungi kami di talian 010-2615010 atau 03-55679408, anda juga boleh layari pautan kami di bawah ini:-
.
.
Facebook : Sekolah Tinta
Instagram : @sekolahtinta
Laman Web: https://sekolahtinta.edu.my/
WhatsApp: http://www.wasap.my/60102615010
.
Ayuh segera bertindak!
.
“Eksplorasi Idea”
SEKOLAH TINTA

Tanya kami